Agenda Kinderen

23 januari 2019

Kom naar de bibliotheek in Den Burg en stap in de wereld van kat Harry, de hoofdpersoon uit: ‘Een huis voor Harry’, het Prentenboek van het Jaar. De kinderen horen hoe Harry verdwaalt maar dankzij zijn vrienden toch zijn huis weer terugvindt. Ze zoeken uit waar welk dier eigenlijk woont. Ze zingen samen een liedje en dansen zelf als de dieren uit het boek. Het boek wordt om 15.00 uur voorgelezen met het vertelkastje, daarna gaan de kinderen knutselen.
Vandaag vindt het Nationale Voorleesontbijt plaats. Talloze bekende én onbekende Nederlanders lezen voor aan peuters en kleuters. Burgemeester Michiel Uitdehaag zal in de Texelse bibliotheek voorlezen uit het bekroonde prentenboek. Peuters en kleuters die bij dit voorleesontbijt aanwezig willen zijn, mogen langskomen om 9.00 uur. Toegang gratis.

29 januari 2019

Het Zoldertheater speelt een speciale voorstelling rond de Nationale Voorleesdagen. Theatermakers Geert van Diepen en Lia Rood maken al jaren aantrekkelijke voorstellingen voor jonge kinderen en hun (groot)ouders. De voorstelling in de bieb in Den Burg begint om 9.00 uur en kaartjes kosten € 3,50. Meer informatie en kaartverkoop via I: www.kopgroepbibliotheken.nl.

30 januari 2019

In de bibliotheek (Drijverstraat 7 in Den Burg) wordt elke woensdag van 15.00 tot 15.30 uur voorgelezen.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.