Agenda Muziek & uitgaan

18 januari 2019

De feestelijkheden van Artex starten in de sfeer van 1959, het 'geboortejaar' van Artex. Met 's middags een workshop Rock 'n Roll dansen en 's avonds een dansavond met livemuziek waar de geleerde moves gelijk in de praktijk kunnen worden gebracht. Inschrijven en info via I: www.artex-texel.nl.

19 januari 2019

In het kader van het 60-jarig bestaan organiseert Artex Kunstenschool Texel een Beatles play-in workshop, samen met de tributeband The Beatles Sessions. De workshopdeelnemers gaan overdag een aantal Beatles nummers instuderen, vervolgens kunnen ze 's avonds meespelen met het echte optreden van The Beatles Sessions. Deelname kost € 5,- p.p. excl. lunch. Deelnemers kunnen vooraf de muziek ontvangen. Aanmelden via I: www.artex-texel.nl.
Sinds 2001 organiseert Artex-docente Loes Bakker jaarlijks afwisselend een Iers en Vliers festival bij Artex. Bakker weet elk jaar de top van Ierse en deze specifieke Folkmuziek naar Texel te krijgen voor een festivalweekend vol workshops, optredens en feest. Vandaag is er in lijn met 17 jaar Iers festival een Schots/Ierse ceili dansworkshop met 's avonds gelegenheid te dansen bij een concert van de Itchy Fingers. Inschrijven en info via I: www.artex-texel.nl.

20 januari 2019

O.l.v. Artex-docent Jan Doedens wordt de Big Band Texel nieuw leven ingeblazen met een workshop Big Band/Swingnummers uit de jaren '60. Doedens trekt bij de workshop samen op met Jan Kühne, de oprichter en van 1997 tot 2004 de motor van Big Band Texel. Samen speuren ze naar uitgevlogen oud-leden van de Big Band en vers bloed om de Big Band terug naar Texel te halen. Info en inschrijven via I: www.artex-texel.nl.

04 maart 2019

In het Hoornder kerkje in Den Hoorn start om 20.l5 uur een concert in de serie van The International Holland Music Sessions. Russische cellisten Alexander Kovalev en Daniil Danilenko. Entree: € 18,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar € 9,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten via I: www.tihms.com/concerten, www.texel.net of aan de deur, bij VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.