BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
170082x bekeken
Zolang u hier bent, hoeft u nergens aan te denken. Nou ja... misschien alleen aan een Woolness behandeling of de keuze van de wijn in ons restaurant. Maar verder? Leun achterover en geniet van al het goede dat Boutique Hotel Texel te bieden heeft. Beleef wellness, gastronomie en gastvrijheid.
42 moderne kamers, Loungebar, Restaurant, Spa Woolness, zwembad, Finse Sauna, stoombad, Gratis WiFi, Fietsverhuur, Fiets oplaadpunt, 6 km boerenwandelroute, Maisdoolhof van juli t/m augustus, multifunctionele vergaderzalen, ruime parkeergelegenheid
Boutique Hotel Texel beschikt over een bijzondere combinatie van tijdloos design en exclusief Texelse authenticiteit.
Geniet van alle ruimte, elkaar, uw rust en van het prachtige uitzicht over duin & dijk in de polder Eierland.
Het beste van drie werelden: luxe sfeervolle kamers & suites, verse streekgerechten van eigen land en een unieke Spa Woolness. Dat alles midden op het eiland Texel, op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats de koog en waterdorp de Cocksdorp.
Zit het weer even tegen? In Spa Woolness kunt u heerlijk vertoeven. Ontspanning op authentiek Texelse wijze waarbij de reinheid van natuurlijke eilandproducten de basis vormt. Geniet van een massage, schoonheidsbehandeling, HaarSpa treatment of een wolbad. Warm op in de geursauna en het stoombad.
Spa Woolness, schoonheidssalon Laura Sipsma, HaarSpa, Massage salon Yadira, Minicamping "Nieuw Breda"
Hotel Texel
Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp
T: 0222-311237

Openingstijden
Dagelijks geopend van 8.00 tot 23.00