BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
145313x bekeken
Ovenvers brood, verrukkelijk gebak en een ruim assortiment luxe broodjes met verrassende smaken. Dat en meer vindt u bij De Echte Bakker Timmer op Texel. Wij gaan voor smaakbeleving en kwaliteit. Geen eenheidsworst, maar bijzondere producten die smaken naar meer.
Bakker Timmer is in de wijde omtrek bekend om zijn specialiteiten. Maak ook kennis met onze toppers, zoals Texelse speculaas en Hoornderring. Meer specialiteiten vindt u in onze webwinkel. U kunt direct online bestellen.
Bij de Echte Bakker Timmer komt u niet alleen om brood te halen of een taartje te eten. Graag laten wij u kennismaken met onze Texelse specialiteiten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment Texelse producten. Leuk verpakt, dus ook prima geschikt als souvenir of aardigheidje voor het thuisfront.
Ons bedrijf bestaat al vele decennia. Sinds 1947 zijn wij de grootste bakkerij op Texel. Onze bakkers zijn vakmensen. Hun inzet, talent en liefde voor het vak maken het verschil. Regelmatig hebben zij overleg met vakgenoten om kennis te delen en nieuwe technieken uit te proberen.
Bakker Timmer is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. Dit predicaat wordt alleen toegekend aan bakkers die voldoen aan strenge eisen en hoge kwaliteitsnormen. Regelmatig worden onze winkels beoordeeld op presentatie, uitstraling, bediening en hygiŽne.
Echte Bakker Timmer
Hogerstraat 4
1791 CH Den Burg
T: 0222-313202

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
van 8:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag
van 8.00 tot 17.00 uur.